adembenemende natuur

Noord-Brabant heeft veel uitgestrekte natuurgebieden met veel loof en dennebossen, heidevelden en beekdalen. Als trailrunner kan je hier uren in de volle stilte door de bossen rennen en volop genieten van de mooie afwisselende natuur. De kans is groot dat je reeen en wilde zwijnen tegenkomt.

Al onze trails worden in de bossen ten zuiden Tilburg en de Belgische grens gelopen. Het is een groot gebied bestaande uit diverse landgoederen en gebieden van Brabantslandschap en Staatsbosbeheer. Lopend of wandelend zul je regelmatig verrast worden door de vele afwisselingen in natuurschoon. Je komt door dichte bossen, je gaat over of langs heide velden, loopt langs beekjes en kun je genieten van de mooie uitzichten en kronkelige paadjes. Het gebied is bij uitstek geschikt om trailruns te lopen.

Brabantse 'achtertuin'

Het is onze ‘achtertuin’ en we willen je graag er net zo van laten genieten zoals wij dat ook zo vaak doen. We hebben een viertal fraaie trailruns voor je uitgezet die jaarlijks vele enthousiaste trail en natuurliefhebbers aanrekken .

Tesamen vormen zij de ‘Brabantse Trailserie’.

Schrijf je in en loop mee

Uitdagende trails in een fantastische omgeving. Trails met een verhaal!