De Rovertsche Leij routes

Route 10 km


Route 15 km

Route 21 km

Route 25 km

Parcours van de Rovertsche leij trail

Het parcours start vanuit het vlak over de grens gelegen dorpje Poppel (BE) wat gelegen is in landelijke grensgebied van Nederland en Belgie. Vanaf de start in het dorpje loop je na 200 meter tussen de weilanden door om vervolgens langs het meaderende beekje naar de grensbossen te lopen. Hieronder tref je de routes aan. 

Het parcours wordt volledig uitgepeild en is in zones ingedeeld. Iedere zone wordt beveiligd door mountainbikers en zijn het aanspreekpunt voor de trailrunners.

In geval van nood of een calamiteit kunnen lopers contact opnemen met het noodnummer welke je op je startnummer aantreft. Geef dan aan in welke zone je je bevindt of indien je over een sporthorloge beschikt op welk kilometerpunt. Wij nemen dan contact op met de moutainbiker en eventeel het mobiele EHBO team die hulp aan je zullen komen bieden.

Verzorgingpost

Er zijn voor alle afstanden drankposten voorzien. Op de parcourskaartjes kun je zien hoeveel en op welke kilometerpunten je de drankposten zult aantreffen. Op enkele drankposten tref je ook een EHBO post aan.

Op de finsh is er voor alle afstanden een drankpost.

Schrijf je in en loop mee

Een Uitdagende trails in een fantastische omgeving. een Trail met een verhaal!