De Ooievaarstrail 19 maart 2023

Start en Finish: Kloosternieuwkerk – Nieuwkerk 2 - Goirle
Druppelstart procedure

Er wordt in groepjes van 50-60 lopers om de 5 minuten gestart. We doen dit om je  als loper de kans te geven om zo beter te kunnen genieten van de mooie natuur die je onderweg tegenkomt.
 
De wandelaars starten om 09.00 uur en de eerste groep trailrunners (25 km) starten om 10.30 uur, vervolgens starten de volgende groepen om de 5 minuten. Het volledige startprogramma kun je lager op deze pagina raadplegen.
 
De startijden zijn per afstand opgesteld. De langste afstanden (25 km) starten om 10.30 uur als eerste en de laatste 10 km start om 11.25uur 
 
De startlijst, welke tot en met 13 maart 13.00 uur is bijgewerkt is nu ook de defintieve startlijst. Hierop kun je lezen hoe laat en in welke stargroep je van start gaat.
Wel ingeschreven maar niet op de lijst?
Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

STARTLIJST


Start en Finish: Kloosternieuwkerk – Nieuwkerk 2 - Goirle
Let op: Er is geen douche gelegenheid op het terrein aanwezig.


 WANDELTRAIL START OM 09.00 UUR (VRIJE AFSTANDKEUZE)

Parkeren

Volg de aanwijzingen van de Verkeersregelaars op. Normaal gesproken kunnen we op een weiland parkeren maar bij natte omstandigheden en het weiland daardoor te drassig is, parkeren we aan de rechterzijde van het  Nieuwkerksbaantje. In dat laatste geval moet je rekening houden dat je wat extra meters moet wandelen alvorens je bij het startgebied komt.

Let op:
Op het Nieuwkerksbaantje is het één richtingsverkeer. Dus bij het uitrijden kun je dus niet terug naar de rotonde!!  

Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars. Vanaf het parkeerterrein loop je via de rode pijlen naar de start toe.


Bereikbaarheid

Auto
Komend vanuit de richting Breda over A58 bij Tilburg neem je de afslag 11, Tilburg-west richting Goirle/ Turnhout. Rij vervolgens via de N630 richting Poppel. Bij de tweede rotonde ben je bij de Rovertsche Leij en volg je de aanwijzingen van de verkeersregelaars naar het parkeerterrein. Vanaf het parkeerterrein wandel je naar Kloosternieuwkerk. Deze wandeling duurt circa 10 minuten

Komend van uit de richting Den Bosch/ Eindhoven over de A58 bij Tilburg neem je de afslag 11, Tilburg-west richting Goirle/ Turnhout. Rij vervolgens via de N630 richting Poppel. Bij de tweede rotonde ben je bij de Rovertsche Leij en volg je de aanwijzingen van de verkeersregelaars naar het parkeerterrein.Vanaf het parkeerterrein wandel je naar Kloosternieuwkerk. Deze wandeling duurt circa 10 minuten

Openbaar vervoer
Vanaf station Tilburg kun je via de Belgische bus ‘ DeLijn’ nr 450 naar Turnhout. Uitstappen bij de Halte Rovertsche Leij van daar is het 2 kilometerwandelen naar het Klooster Nieuwkerk. Zorg dat je een geldig vervoersbewijs koopt je rijdt in Belgische Bus. Een kaartje kost €2,50

OOIEVAARSTRAIL
Slider