Ooievaarstrail verplaatst naar 29 augustus.

 

Belangrijk bericht!!! - Ooievaarstrail verplaatst naar zondag 24 november 2024 Maandag kregen wij een bericht van het Brabantslandschap, de beheerder van het natuurgebied waar de Ooievaarstrail doorheen loopt, dat als gevolg van het veranderende klimaat men het broedseizoen nu al op 1 maart laat ingaan. Vanaf die datum laat men geen grote groepen meer in het gebied toe om zodoende de rust in de natuur niet te verstoren. In eerste instantie hebben we overwogen om voor 1 maart de Ooievaarstrail te organiseren maar door de grote regenval van de afgelopen periode met als gevolg hogere grond waterstanden in het gebied, is het parcours momenteel op diverse plekken te nat of moeilijk begaanbaar. Bovendien is er dan ook een grote kans dat we voor sommige te natte gedeeltes geen toestemming krijgen om schade aan het gebied te voorkomen. Nieuwe datumWe hebben nu toestemming om de datum naar zondag 24 november te verplaatsen waardoor alle vier de trails nu in het najaar zullen gaan plaats vinden.

Met trots kondigen we onze nieuwste trailrun aan: 'De Rovertsche Leij Trail'. 
Deze nieuwe trail complementeert de routes in het geweldig mooie natuur gebied in de grenstreek tussen Goirle - Hilvarenbeek en het Belgische Poppel. Uniek is dat de trail net over de grens in het Belgische dorpje Poppel start en o.a. via de route langs het beekje de Rovertsche Leij de grens naar Nederland oversteekt. Het 'route team' bestaande uit Michaela, Hessel en Rob zijn er in geslaagd een mooie en afwisselende route te maken die, zoals je vandaan gewend bent, weer veel mooi kilometers kent. De datum van de Rovertsche Leij trail is 28 augustus 2022. Inschrijven is ook al mogelijk en onder 100 inschrijvingen verloten we 10 x Brabantse Trailserie tickets voor 2023. 

Wandelaars nu welkom bij alle trails!

Het proefproject waarbij we maximaal 100 wandelaars hebben toegelaten bij de Ooievaarstrail is goed verlopen en hebben we besloten om ook bij de andere drie trails maximaal 100 wandlaars toe te laten.
Ook bij deze trails kun je als wandelaar zelf je wandelafstand kiezen en eventueel onderweg besluiten welke route je uiteindelijk wilt nemen.

Kies op het inschrijf formulier voor de optie Wandeltrail 

 

Alle foto's staat nu online, sta jij ook op de foto?
Onze huisfotograaf Rob Pauel heeft geprobeerd zoveel mogelijk lopers vast te leggen. In totaal heeft hij 1123 foto’s op de site geplaatst. Je kunt de foto’s bekijken en voor slechts € 3,50 per stuk kopen. Hij vraagt jullie vriendelijk, dat als je een foto wilt hebben, deze niet van de site te kopiëren ( denk aan ©CopyRight) maar zo sportief te zijn om ze te kopen. Je kunt ze hier bekijken https://bit.ly/3D9s9fe

Het was weer een mooie editie van de Smokkelaarstrail en daar hebben we natuurlijk weer diverse foto's van. Je kunt deze bekijken via de fotopagina van de smokkelaarstrail 

Na inschrijving op beide dagen is mogelijk zolang de voorraad startnummers strekt. Op zaterdag is er momenteel nog ruimte genoeg maar de zondag is bijna vol geboekt!

De Startlijst voor de Smokkelaarstrail welke op 18 september wordt gehouden is nu online.
Je kunt deze nu hier bekijken

Ooievaarstrail
De eerste foto's staan online en je kunt ze op deze pagina bekijken:
Gebruik de code OT21 en je krijgt 20% korting op de aanschaf van een foto!

De bijgewerkte voor de RovertscheLeijtrail op 28 augustus is nu beschikbaar. Hierop kun je lezen in welke groep je bent ingedeeld en hoe laat je van start gaat.
De Inschrijving sluit op donderdagavond 25 augustus om 18.00 uur

Ooievaarstrail
De startlijsten van de Ooievaarstrail voor 29 augustus 2021 staan nu online! Er is een beperkte mogelijkheid om van startgroep te veranderen. Indien je dat wilt moet je voor 1 juni aan ons doorgeven. https://www.brabantsetrailserie.nl/ooievaarstrail/programma
Voor de goede orde: De Ooivaarstrail is volledig uitverkocht!

Als je inshrijft in voor alle drie de najaarstrails en krijg een t-shirt gratis! Om van deze optie te kunnen gebruik maken kies je de optie Brabantsetrailserie!

 

Inschrijving Smokkelaarstrail geopend

Met een rotsvaste overtuiging dat we op 18 & 19 september weer door onze mooie Brabantse bossen mogen lopen hebben we vandaag de inschrijving voor de Smokkelaarstrail geopend!

De inschrijving voor de Ooievaarstrail voor 20 maart is gesloten. Er zullen zondag 875 lopers van start gaan voor een mooie trail door het natuurgebied.
Veel succes allemaal!

Uitgepijlde routes Ooievaarstrail

We sturen jij bij de Ooievaarstrail niet zo maar het bos in. Ons pijlenteam is 2 dagen bezig om ervoor te zorgen dat jullie goed lopen.